SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa
Akhisar Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Çaykurrizespor Eskişehirspor Fenerbahçe Galatasaray Gaziantepspor Gençlerbirliği Kasımpaşa Kayserispor Konyaspor Mersin idman yurdu Osmanlıspor Sivasspor Trabzonspor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dünyaca Ünlü Sponsorluk Şirketiyle Anlaştı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dünyaca Ünlü Sponsorluk Şirketiyle Anlaştı
Bu haber 02 Ağustos 2018 - 9:48 'de eklendi ve 888 views kez görüntülendi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başta FIFA olmak üzere 40’tan fazla futbol markasının sponsorluk ilişkilerini yürüten Infront Sports firması ile anlaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi, mali dar boğazdan çıkış için formüller üretmeye devam ediyor.

Habertürk gazetesinin haberine göre, sarı-lacivertliler bu doğrultuda, sponsor bulma işini profesyonel ellere bırakırken dünyaca ünlü isim ile anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe, başta FIFA olmak üzere 40’tan fazla futbol markasının sponsorluk ilişkilerini yürüten İnfront Sports firması ile anlaştı.

BÜYÜK LİGLERDE BİRÇOK KULÜPLE ÇALIŞIYORLAR

Rusya’da düzenlenen Dünya Kupasında da sponsorluk konusunda FIFA’yla çok önemli çalışmalar yürüten Infront Sports, La Liga, Bundesliga ve Serie A’da birçok kulüp için de çalışmalar yürütüyor.

Koç böylece, seçim sürecinde sürekli dile getirdiği sponsorluk konusunda da vaadini yerine getirip kulübe önemli gelir kapılarını aralamayı hedefliyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA